Nextjet Kampanj

Köp dina biljetter genom Nextjet nu och res billigare sen.

Beställ Nextjets prisvärda bunt biljetter med full flexibilitet. Just nu* en gratisbiljett per 10 köpta biljetter!
För dig som reser regelbundet i tjänsten finns ett alternativ som gör det enkelt, praktiskt och kostnadseffektivt för dig att flyga med Nxtjet på dina affärsresor. Bunt biljetter ger dig ett fast pris per resa och du bokar enkelt resor på nextjet.se. Biljetterna gäller oavsett riktning, men på en viss flygrutt (mellan två destinationer). De är inte knutna till en enskild individ, utan vem som helst på företaget kan resa med dem. Bunt biljetterna är fullt flexibla, vilket innebär om- eller avbokning fram till en timme före ordinarie avgång. I efterhand kan vi enkelt följa upp och leverera rapporter och statistik kring ditt företags resande. Biljetterna är giltiga 12 månader från utfärdandedatum.
Beställ här eller kontakta oss på corporate@nextjet.se eller på 0660-29 22 48.
*Erbjudandet gäller under kampanjperioden 12 – 19 december.

Comments are closed.

Hitta oss:

Hemavan Tärnaby Airport
Älvstigen 20
SE-920 66 Hemavan

Öppet;
Mån.- fre. 5:00-16:00
Lunch stängt 12:00-12:45
Lör. stängt
Sön. 12:00-17:00

Partners:

Sky Peak Arena