Inför resan

Incheckning

Kom ihåg att ta med legitimation, eftersom obligatorisk LEG-kontroll gäller – även på inrikesflyg.

Incheckningen öppnar 60 minuter före avgångstid och stänger 30 min före avgång.

Vänligen kom i tid. Kommer du inte innan vi stänger ställs din flygstol till förfogande för obokade resenärer.  Se alltid till att vara tillgänglig på ett telefonnummer du angett i din bokning, om vi behöver få tag på dig av någon anledning.

Märk bagaget med namn, adress och telefonnummer. Tillåten bagagevikt är 20 kg incheckat bagage samt 1 handbagage à 5 kg. Packa ner värdesaker och mediciner i handbagaget. Barnvagnspåsar finns att köpa för 50 sek på flygplatsen.

Kom ihåg

  • Incheckning stänger 30 min före avgång
  • 1 väska 23 kg bagage
  • 5 kg handbagage
  • Läs bagagereglerna på Direktflyg

Bagageförvaring

Är du ute i väldigt god tid eller behöver bli av med ditt bagage i väntan på att incheckningen ska öppna? Säg till oss, vi hjälper dig att låsa in bagaget i vår bagage förvaring.

Denna service kan vi tillhandahålla under våra ordinarie öppettider.

Säkerhetskontroll

När checkat in ska du passera vår säkerhetskontroll. Vill du veta vad som är tillåtet i ditt incheckade bagage och i ditt handbagage kan du hitta mer information om det här.

Avgångshall/ Gate

När du passerat säkerhetskontrollen kommer du direkt in i gaten. Medan man väntar på flygets avgång finns det tillgång att köpa kaffe, te, choklad, läsk och tilltugg. Det finns även TV, fritt Wifi och en liten lekhörna för våra yngsta passagerare.

Parkering

Vi har ca 30 parkeringsplatser. Vi tar ut en parkeringsavgift efter de första 2 timmarna som är gratis. Det kostar 50kr/dygn, 500kr/månad och 3000kr/år. Betalar gör man direkt med ett sms eller via Parkster app. Mer detaljerad information finns på flygplatsen eller på Parkster.

Taxi

Behöver du transfer till och från flygplatsen förbokas den med
Hemavan Taxi – 070 377 89 77.

Vid bokning för transfer till tidiga morgonflyget, vänligen boka senast kl. 17,00 dagen innan. De tillhandahåller taxibilar för 4-8 personer

 

Trevlig resa!

Vi önskar er en trevlig resa, tveka inte att fråga oss om det är något du behöver hjälp med. Vi finns här för dig!

Vänliga hälsningar / Personalen