Stugägarhelgen

Årets nyhet under stugägarhelgen är att det under lördagen kommer att erbjudas en mängd aktiviteter på temat lokala produkter och lokal mat bland annat genom en marknad utanför Täranby Fjällhotell. Under eftermiddagen kommer även att finnas tillfälle att träffa lokala företag och hantverkare, i samband med att Visit Hemavan Tärnaby bjuder in alla fritidshusägare till öppet forum.

Preliminärt program lördag 27/9:

- Matmarknad med lokala produkter från fjäll, sjö och skog utanför Tärnaby Fjällhotell 11:00-15:00. Arrangör: Tärnabygdens Mat och Kulturförening & Tärnaby Fjällhotell

- Öppet stugägarforum i Backsalen på Tärnaby Fjällhotell 15:00-16:00. Öppen frågestund under ledning av Pia Sjögren med representanter från Storumans kommun, destinationsbolaget Visit Hemavan Tärnaby, liftbolagen Strömma Fjäll och Tärnaby Alpint samt Hemavan Tärnaby Airport.
Affisch stugägarhelg 20141

0

Posted:

Categories: Nyheter

Fjällvindenterrängen

Tärna IK Fjällvinden bjuder in till vårt klassiska terränglopp mellan Laisaliden och Hemavan lördagen den 2 augusti 2014. Gå, jogga eller spring de 11 kilometrarna över fjället, Fjällvindenterrängen passar alla tempon. Barnen har en egen tävling, Lilla Terrängen som går i terrängen runt Hemavan.

Affisch_Fj-llvindenterr-ngen_2014

0

Posted:

Categories: Nyheter

Sverigebiljetten - alltid 499:-

NY PRODUKT – BOKA TIDIGT, RES BILLIGT
Nu har Nextjet lanserat en helt ny biljettyp. Sverigebiljetten. Sverigebiljetten kostar alltid 499:-. För att boka den ska du var ute i god tid, närmre bestämt minst 30 dagar innan avresa.  Den är till för dig som vill ha ett lågt pris och som kan boka i god tid. Priset är självklart inklusive skatter och avgifter men den är inte av- eller ombokningsbar. Antalet biljetter är begränsat.

0

Posted:

Categories: Nyheter

Sommarservering på mysiga Umforsgården.

I sommar har Umforsgården öppet alla dagar 11-18. Missa inte ett besök i det vackert inredda huset.
Här serveras mat både i den ljusa matsalen och på den stora uteverandan.
På fikabordet är det uppdukat både med bröd från Tärnafjällens bageri och hembakat.

0

Posted:

Categories: Nyheter

Billiga flygbiljetter i sommar!

Mellan 25 juni och 12 augusti finns möjligheten att boka billiga flygresor. Varför inte passa på att ta en tur till härliga fjällvärlden i Hemavan Tärnaby eller besöka Stockholm när den är som vackrast!

0

Posted:

Categories: Nyheter

Kontakt:

Tfn: 0954-305 30

Fax: 0954-305 35

Epost: info@hemavantarnabyairport.se

Hitta oss:

Hemavan Tärnaby Airport

Älvstigen 20

SE-920 66 Hemavan

Partners:

Sky Peak Arena