Kidz Week 1-4 jan

2015 inleder med årets coolaste event, Kidz Week! Det blir en spännande långhelg laddad med ett fullspäckat schema där en av Sveriges populäraste barnartister uppträder, nämligen ingen mindre än Tobbe trollkarl!

Tobbe Trollkarl är en av Sveriges i särklass mest populära barn & familjeunderhållare. Efter många år i TV4:as barnprogram och över 250 000 sålda ex av ”Tobbes Trollerilåda” så är Tobbe en Joe Labero för dom små! Det blir en galen föreställning, långt från gamla gubbar med höga hattar, det här är underhållning för hela familjen i 180 km/h!

0

Posted:

Categories: Nyheter

Timmerkåtan

På gångavstånd från flygplatsen hittar ni Timmerkåtan i Hemavan, vackert belägen vid Umeälv. På vintern börjar äventyret redan på flygplatsen där ni kan bli hämtade med skoter. Väl på plats nere i Timmerkåtan väntar ett uppvärmt vildmarksbad med bastu och om ni vill, en matupplevelse utöver det vanliga. När det är dags att gå och lägga sig, sover hela sällskapet på specialgjorda sängar så att alla svävar i en cirkel runt den öppna elden i mitten. Timmerkåtan är den stora upplevelsen för det lilla företaget eller kompisgänget och kan hyras året runt.
Bokar gör ni lättast på www.timmerkåtan.se

0

Posted:

Categories: Nyheter

Positiv Utveckling

Flygplatsen har en positiv utveckling avseende antalet resenärer.

Antalet inrikespassagerare vid Hemavan Tärnaby airport har under perioden tom sista oktober haft en positiv utveckling. Första kvartalet stördes trafiken av dåligt väder som påverkat flygtrafiken. Från kvartal 2 och fram tom sista oktober har ökning varit 8 %.

Största ökningen har varit under sommarmånaderna där juli ökade med 21 %, augusti 35 % samt september 28 %

Ökningen under perion jan-okt är 8 % jämfört med samma tidsperiod förra året detta trots att vi tappade över 1000 passagerare under första kvartalet.

Det är med stor glädje som vi ser att antalet resenärer ökar och att området andas en positiv anda.

 

0

Posted:

Categories: Nyheter

Stugägarhelgen

Årets nyhet under stugägarhelgen är att det under lördagen kommer att erbjudas en mängd aktiviteter på temat lokala produkter och lokal mat bland annat genom en marknad utanför Täranby Fjällhotell. Under eftermiddagen kommer även att finnas tillfälle att träffa lokala företag och hantverkare, i samband med att Visit Hemavan Tärnaby bjuder in alla fritidshusägare till öppet forum.

Preliminärt program lördag 27/9:

- Matmarknad med lokala produkter från fjäll, sjö och skog utanför Tärnaby Fjällhotell 11:00-15:00. Arrangör: Tärnabygdens Mat och Kulturförening & Tärnaby Fjällhotell

- Öppet stugägarforum i Backsalen på Tärnaby Fjällhotell 15:00-16:00. Öppen frågestund under ledning av Pia Sjögren med representanter från Storumans kommun, destinationsbolaget Visit Hemavan Tärnaby, liftbolagen Strömma Fjäll och Tärnaby Alpint samt Hemavan Tärnaby Airport.
Affisch stugägarhelg 20141

0

Posted:

Categories: Nyheter

Kontakt:

Tfn: 0954-305 30

Fax: 0954-305 35

Epost: info@hemavantarnabyairport.se

Hitta oss:

Hemavan Tärnaby Airport

Älvstigen 20

SE-920 66 Hemavan

Partners:

Sky Peak Arena