Nyheter

HEJ DRÖNARPILOT! HAR DU KOLL PÅ DE NYA REGLERNA?

Hej drönarpilot! Det här ska du tänka på

HEJ DRÖNARPILOT! HAR DU KOLL PÅ DE NYA REGLERNA?I dag, torsdag 1 februari, börjar nya regler gälla för dig som flyger drönare. De största skillnaderna är att reglerna nu även omfattar dig som flyger privat. Här kan du läsa mer: http://bit.ly/2n2FC6n

Publicerat av Luleå Airport den 1 februari 2018

0

Posted:

Categories: Nyheter

Nextjet har återigen en permanent operativ licens

Som du säkert noterat har Nextjet sedan 18 augusti fram tills nu haft en tillfällig operativ licens. Nu kan dem med glädje informera om att dem återigen har en permanent operativ licens.

Den permanenta licensen gäller alltså från och med nu och Nextjet fokuserar åter i större utsträckning på dig, kära gäst! Gällande våra samarbeten med andra flygbolag så är det ”som tidigare” d.v.s. de samarbetspartners Nextjet haft har dem fortfarande.

Nextjet lanserar idag sin största kampanj någonsin och släpper 50.000* billiga biljetter i hela linjenätet. Reseperioden är 31 oktober – 11 mars. Boka senast 12 november.
Om du har några frågor eller funderingar är du så varmt välkommen att höra av dig till Nextjet.

0

Posted:

Categories: Nyheter

Hemavan Tärnaby får ny kostym

Området är   stolta att presentera Hemavan Tärnabys nya logotyp och grafiska profil. Från och med idag har vi också slagit ihop destinationens två stora webbsajter till en enad destinationssajt, detta föra att det skall bli enklare att hitta information, få inspiration och att boka sin fjällresa. Ta en titt på www.hemavantarnaby.com för att se resultatet.

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Posted:

Categories: Nyheter

Hitta oss:

Hemavan Tärnaby Airport
Älvstigen 20
SE-920 66 Hemavan
Tel: +46 (0)954-305 30
Mail: info@htairport.se

Partners:

Sky Peak Arena