Nyheter

HEJ DRÖNARPILOT! HAR DU KOLL PÅ DE NYA REGLERNA?

Hej drönarpilot! Det här ska du tänka på

HEJ DRÖNARPILOT! HAR DU KOLL PÅ DE NYA REGLERNA?I dag, torsdag 1 februari, börjar nya regler gälla för dig som flyger drönare. De största skillnaderna är att reglerna nu även omfattar dig som flyger privat. Här kan du läsa mer: http://bit.ly/2n2FC6n

Publicerat av Luleå Airport den 1 februari 2018

0

Posted:

Categories: Nyheter

Hemavan Open 24-26 nov. 2018

Varmt välkomna skall ni alla vara till Hemavan Open , bräd – och skidfesten du INTE får missa. Presenterat av Hemavan Alpint och Persson & Co.

Hemavan Snowpark som av många anses som en av Sveriges absolut bästa Snowparks är känd för att erbjuda tidig säsongspremiär till alla som älskar att åka park. Helgen 24-26 november är helgen du ska lägga till i din kalender för då blir det åka av i Hemavan Snowpark.

0

Posted:

Categories: Nyheter

Fly In Ski Out

Balticgruppen har tillsammans med Fredrik Sällström, delägare och VD i Cityfastigheter Umeå, fått en markanvisning på ett centralt markområde om ca 14 000 kvm i Hemavan

– Det är en unik möjlighet att knyta ihop Hemavan genom nybyggnation av hotell och bostäder. Med bara 600 meter till flygplatsen blir det ”fly-in-ski-out”-läge, säger Jonas Olsson VD Balticgruppen.

Det samägda bolaget Olsson och Sällström Fastighet AB, har övertagit markanvisningen från Hemavan Ski Lodge AB, vilket ägs av de lokala aktörerna Nils Wikberg och Grete Tuven genom Bayhill Invest AB samt Contractor Bygg i Hemavan AB.

– Vi är glada att kunna överlåta projektet till ett bolag med så stor kunskap om samhällsutveckling och med en historia av att förverkliga unika projekt. Visionen och förmågan är mervärden som vi välkomnar till Hemavan, säger Nils Wikberg

– För oss är det värdefullt att vi kan få till ett samarbete med Olsson och Sällström Fastighet. Det innebär att vi kan koncentrera oss på vår huvudinriktning som är byggverksamhet istället för att lägga energi på projektutveckling av hotell och bostäder, säger Albin Holmberg, VD Contractor Bygg i Hemavan.

Samarbetet mellan Balticgruppen och Fredrik Sällström, där båda parterna äger 50 procent, har förlaga i Balticgruppens framgångsrika samverkan med andra fastighetsinvesterare för utvecklingen av Umeå.

– Det krävs tillit och vi har en stark gemensam grund i vår vision för området. Tillsammans kan vi möjliggöra för fler att få ta del av den fantastiska fjällmiljö som Hemavan erbjuder, säger Fredrik Sällström.

Projektet erbjuder förtätning av byn, men det stora målet går bortom området och är att tillgängliggöra Hemavans unika egenskaper till fler. Förutom närheten till E12 med förbindelse till Norge och norra Sverige, har området en närhet till flygplatsen vilket ger möjlighet för boende i södra Sverige att kunna upptäcka norra Sveriges största skidort.

– För Hemavan Tärnaby är det av stor betydelse att ytterligare en stark aktör etablerar sig i området. Det innebär att en redan stark utveckling nu förstärks ytterligare, säger Tomas Mörtsell kommunstyrelsens ordförande i Storuman kommun.

 

0

Posted:

Categories: Nyheter

Nextjet har återigen en permanent operativ licens

Som du säkert noterat har Nextjet sedan 18 augusti fram tills nu haft en tillfällig operativ licens. Nu kan dem med glädje informera om att dem återigen har en permanent operativ licens.

Den permanenta licensen gäller alltså från och med nu och Nextjet fokuserar åter i större utsträckning på dig, kära gäst! Gällande våra samarbeten med andra flygbolag så är det ”som tidigare” d.v.s. de samarbetspartners Nextjet haft har dem fortfarande.

Nextjet lanserar idag sin största kampanj någonsin och släpper 50.000* billiga biljetter i hela linjenätet. Reseperioden är 31 oktober – 11 mars. Boka senast 12 november.
Om du har några frågor eller funderingar är du så varmt välkommen att höra av dig till Nextjet.

0

Posted:

Categories: Nyheter

Hemavan Tärnaby får ny kostym

Området är   stolta att presentera Hemavan Tärnabys nya logotyp och grafiska profil. Från och med idag har vi också slagit ihop destinationens två stora webbsajter till en enad destinationssajt, detta föra att det skall bli enklare att hitta information, få inspiration och att boka sin fjällresa. Ta en titt på www.hemavantarnaby.com för att se resultatet.

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Posted:

Categories: Nyheter

Köp dina biljetter genom Nextjet nu och res billigare sen.

Beställ Nextjets prisvärda bunt biljetter med full flexibilitet. Just nu* en gratisbiljett per 10 köpta biljetter!
För dig som reser regelbundet i tjänsten finns ett alternativ som gör det enkelt, praktiskt och kostnadseffektivt för dig att flyga med Nxtjet på dina affärsresor. Bunt biljetter ger dig ett fast pris per resa och du bokar enkelt resor på nextjet.se. Biljetterna gäller oavsett riktning, men på en viss flygrutt (mellan två destinationer). De är inte knutna till en enskild individ, utan vem som helst på företaget kan resa med dem. Bunt biljetterna är fullt flexibla, vilket innebär om- eller avbokning fram till en timme före ordinarie avgång. I efterhand kan vi enkelt följa upp och leverera rapporter och statistik kring ditt företags resande. Biljetterna är giltiga 12 månader från utfärdandedatum.
Beställ här eller kontakta oss på corporate@nextjet.se eller på 0660-29 22 48.
*Erbjudandet gäller under kampanjperioden 12 – 19 december.
0

Posted:

Categories: Nyheter

Hitta oss:

Hemavan Tärnaby Airport
Älvstigen 20
SE-920 66 Hemavan

Öppet;
Mån.- fre. 5:00-16:00
Lunch stängt 12:00-12:45
Lör. stängt
Sön. 12:00-17:00

Partners:

Sky Peak Arena